Спагетті з куркою та грибами під вершковим соусом.
Інгредієнти
Спагетті – 200 гр | |
Куряче філе – 300 гр | |
Шампіньйони – 3 шт | |
Часник – 1 зубчик | |
Вершки 10 % – 20 гр | |
Майонез – 50 гр | |
Сир – 100 гр | |
Сіль, перець – За смаком |
Дивно ніжне і ситне блюдо, яке не може залишити байдужим. Спагетті з курячим філе і печерицями під вершковим соусом.
Покроковий рецепт
Беремо куряче філе, спагеті (бажано твердих сортів) гриби і сир. Куряче філе і гриби миємо, гриби при необхідності чистимо.
Для того, щоб м’ясо було ніжним, його необхідно відварити до напів-готовності. Воду можна злегка посолити і додати лавровий лист.
Витягаємо філе, остуджуємо і ріжемо середніми шматочками. Гриби нарізаємо так само. Паралельно розігріваємо воду і відварюємо спагетті протягом 5 – 8 хвилин.
Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло, спочатку трохи підсмажуємо філе, протягом 2х хвилин, потім додаємо до нього гриби. Смажимо ще близько 5-ти хвилин.
Потім додаємо майонез і вершки, ретельно перемішуємо, солимо, перчимо, видавлюємо часник. Можна додати трав. Наприклад – базилік.
Натираємо сир на дрібній тертці, викладаємо спагетті, зверху кладемо філе з грибами разом з соусом, доповнюємо тертим сиром. Готове. Приємного апетиту !