Спагетті з куркою та грибами під вершковим соусом.

Інгредієнти
| Спагетті – 200 гр | |
| Куряче філе – 300 гр | |
| Шампіньйони – 3 шт | |
| Часник – 1 зубчик | |
| Вершки 10 % – 20 гр | |
| Майонез – 50 гр | |
| Сир – 100 гр | |
| Сіль, перець – За смаком |
Дивно ніжне і ситне блюдо, яке не може залишити байдужим. Спагетті з курячим філе і печерицями під вершковим соусом.
Покроковий рецепт

Беремо куряче філе, спагеті (бажано твердих сортів) гриби і сир. Куряче філе і гриби миємо, гриби при необхідності чистимо.

Для того, щоб м’ясо було ніжним, його необхідно відварити до напів-готовності. Воду можна злегка посолити і додати лавровий лист.

Витягаємо філе, остуджуємо і ріжемо середніми шматочками. Гриби нарізаємо так само. Паралельно розігріваємо воду і відварюємо спагетті протягом 5 – 8 хвилин.


Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло, спочатку трохи підсмажуємо філе, протягом 2х хвилин, потім додаємо до нього гриби. Смажимо ще близько 5-ти хвилин.


Потім додаємо майонез і вершки, ретельно перемішуємо, солимо, перчимо, видавлюємо часник. Можна додати трав. Наприклад – базилік.

Натираємо сир на дрібній тертці, викладаємо спагетті, зверху кладемо філе з грибами разом з соусом, доповнюємо тертим сиром. Готове. Приємного апетиту !
