Коли я ходжу на ринок за м’ясом, завжди ще купую свіжу курячу печінку, таку ніжну, добірну, завжди смачну і корисну!
Інгредієнти
Печінка куряча або індички – 800 г | |
Ріпчаста цибуля – 2 головки | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Рослинна олія – 2 ст. л. | |
Спагетті – 1/2 пачки |
Найкорисніша печінка куряча, качина і гусяча. Вважається, що печінка благотворно впливає на зір, серце, печінка, кишечник, сприяє кровотворенню. Куряча печінка вважається хорошим засобом при загальному занепаді сил, ослаблення функції печінки, синдромі хронічної втоми і ослабленні зору. Допомагає цей засіб і при хворобі курячої сліпоти (ослаблення нічного бачення). Курячу печінку дають також для відновлення сил після хвороби, пологів, легеневим хворим і ослабленим маленьким дітям.
Правильно підсмажена печінка відрізняється легкістю, легкістю і неймовірно ніжним смаком і ароматом. Приготування смачних і корисних страв з печінки зазвичай не вимагає надмірних витрат часу і зусиль.
Покроковий рецепт
Курячу печінку обмити і зрізати сполучну тканину. Порізати шматочками середнього розміру.
Ріпчасту цибулю почистити, порізати півкільцями.
Розігріти сковорідку з рослинним маслом. З печінки злити всю виділилася рідина. Висипати печінка на розігріту сковороду і обсмажувати, іноді помішуючи (приблизно 10 хвилин). Посолити, поперчити за смаком.
Тим часом у киплячу підсолену воду закинути спагетті. Перемішати. Варити до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.
Відкинути на друшляк, промити під проточною водою. Дати стекти всій рідини. Перекласти в каструлю, додавши приправи і 1 ч. л. рослинного масла, щоб не злиплися.
У сковорідку з печінкою додати цибулю. Загасити.
Перед закінченням смаження додати зелень.
Подавати порційно гарячим. Приємного апетиту!