Спагетті з підливою з курячої грудки

Спагетті з підливою з курячої грудки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо розморожену курячу грудку, нарізаємо її на порційні шматочки невеликого розміру. У каструлі розігріваємо рослинне масло. Викладаємо курячу нарізку для обжарювання на середньому вогні в каструлю. Присипаємо курячі шматочки сіллю, можна кинути трохи спецій.

Паралельно подрібнюємо зручним для вас способом моркву і ріпчасту цибулю.

Викладаємо овочеву нарізку в каструлю, перемішуємо. Продовжуємо мучити.

В цей же час відварюємо спагетті. Томатну пасту змішати зі склянкою (або трохи більше) кип’яченої води. Заливаємо одержаний томатний сік в каструлю. Тушкуємо курячу грудку до готовності. На цьому етапі можна додати в каструлю сушеної зелені.

Спагетті після варіння відкидаємо на друшляк.

Подаємо спагетті з підливою з курячої грудки до столу!

Приємного апетиту!