Інгредієнти
Багет – розрізаний вздовж навпіл | |
Вершкове масло – 100 г несолоного масла | |
Петрушка – 2 столові ложки свіжої нарізаної | |
Часник – 5 зубчиків часнику, дрібно нарізаного | |
Приправа – 1 / 2 ч. л. часникового порошку | |
Орегано – 1 / 2 ч. л. сушеного орегано | |
Базилік – 1 / 2 ч. л. сушеного базиліка | |
Сир пармезан – 1 / 4 чашки сиру (тертого) | |
Перець чилі – 1 / 2 ч. л. (за бажанням) |
Як приготувати Запечену хліб з часником та сиром
Покроковий рецепт
Змішайте разом у невеликій мисці розм’якшене вершкове масло, подрібнений часник і порошок часнику, зелень, орегано, базилік.
Рівномірно намажте суміш на обидві половинки хліба. Запікайте хліб в розігрітій до 170 З духовки протягом 15 хвилин (до рум’яності).
Додатково: Якщо ви хочете використовувати сир пармезан і червоний перець чилі, посипте відразу після запікання, щоб уникнути горіння сиру.
Вийміть з духовки, дайте охолонути протягом 1-2 хвилин і наріжте на товсті скибочки.