Спекла хліб з часником та сиром

Спекла хліб з часником і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Багет – розрізаний вздовж навпіл
Вершкове масло – 100 г несолоного масла
Петрушка – 2 столові ложки свіжої нарізаної
Часник – 5 зубчиків часнику, дрібно нарізаного
Приправа – 1 / 2 ч. л. часникового порошку
Орегано – 1 / 2 ч. л. сушеного орегано
Базилік – 1 / 2 ч. л. сушеного базиліка
Сир пармезан – 1 / 4 чашки сиру (тертого)
Перець чилі – 1 / 2 ч. л. (за бажанням)

Як приготувати Запечену хліб з часником та сиром

Покроковий рецепт

Змішайте разом у невеликій мисці розм’якшене вершкове масло, подрібнений часник і порошок часнику, зелень, орегано, базилік.

Рівномірно намажте суміш на обидві половинки хліба. Запікайте хліб в розігрітій до 170 З духовки протягом 15 хвилин (до рум’яності).

Додатково: Якщо ви хочете використовувати сир пармезан і червоний перець чилі, посипте відразу після запікання, щоб уникнути горіння сиру.

Вийміть з духовки, дайте охолонути протягом 1-2 хвилин і наріжте на товсті скибочки.