Стегенця курячі в молочному соусі Каррі, в мультиварці

Стегенця курячі в молочному соусі Каррі, в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стегенця виходять золотистого кольору, ніжні, соковиті, потопаючі в ароматному, трохи гострий, соусі.

Інгредієнти

Стегно куряче – 1 кг
Молоко – 1,5 склянки
Майонез – 1 ст. л.
Часник – 2-3 зубки
Борошно – 1 ст. л.
Крохмаль – 1 ст. л.
Приправа Каррі – 1 ст. л.
Цукор – 1 ч. л.
Сіль – за смаком

Як приготувати курячі Стегенця в молочному соусі Каррі, в мультиварці

Цей рецепт викликав схвалення моїх вибагливих чоловіків: чоловіка і сина. Їм завжди хочеться чогось смаженого, жирного, смачненького, а я хочу, щоб вони харчувалися правильно. Цей рецепт – справжня знахідка: куряче м’ясо виходить ніжним, соковитим, пряним і ароматним. А оскільки готувати будемо в мультиварці, не треба довго стояти біля плити.

Покроковий рецепт

Підготуємо всі інгредієнти, стегно обмиемо, потім обсушим паперовим рушником.

Курку натираємо з усіх боків сумішшю з солі і приправи. Сильно солити не потрібно, щоб не згорнулися молоко в соусі. Часник нарізаємо пластинками і відправляємо до курки. Нехай поки постоїть , а ми займемося соусом.


У миску з молоком, додамо майонез ( додасть соусу деяку пікантність ). Кинемо дрібку , Карі,і цукор ( потрібен щоб соус не згорнувся великими пластівцями ). Перемішаємо. Поступово засипаємо неповну ст. л. крохмалю та борошна, гарненько збиваємо суміш.


Викладаємо стегно в каструлю, заливаємо соусом і ставимо гаситися на 1,5 години. Мультиварки у всіх різні, тому уточнюю режим гасіння.
Перші 30 хвилин – температура 110 градусів, другі 30 хвилин – 100 градусів, протягом 30 хвилин – 90 градусів.



Готову страву дістаємо з мультиварки і подаємо з гарніром, соус можна подати окремо. Ідеальний гарнір – розсипчастий рис.
Приємного апетиту!