Приголомшлива соковита риба з овочами – просте і дієтичне блюдо!
Інгредієнти
стейк лосося – 250 грам (пару) | |
морська сіль – за смаком | |
спеції – за смаком | |
спаржа – 100 грам | |
помідори – 10-15 шт, приблизно | |
оливкова олія – пару ложок | |
картопля молода – 10-15 шт. |
Лосось – це благородна риба. Її потрібно вчитися готувати, так як ніжне м’ясо можна з легкістю зіпсувати. Ми пропонуємо вам універсальний рецепт, який не дозволить допустити жодної помилки. Головне – це дотримуватися рецепту і готувати з любов’ю.
Покроковий рецепт
1. Духовку розігрійте до максимального показника.
2. Стейк лосося приправте спеціями і присипте морською сіллю. Викладіть його на деко.
3. Відріжте кінці спаржі і викладіть на деко, поруч з рибою. Картопля промийте (я картопля не чищу, так як він у мене молодий), розріжте на шматочки, викладіть поруч зі спаржею. Збризніть маслом.
4. Помідори розріжте навпіл і викладіть на деко.
5. Приправте овочі спеціями і поставте в духовку на 10-15 хвилин або до готовності.
6. Готову рибу очистіть викладіть на тарілку. Поруч викладіть запечені овочі. Приємного апетиту!