Стейк з яловичини з булгуром

Стейк з яловичини з булгуром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вечеря, який оцінить кожен з членів вашої сім’ї, на приготування якого потрібно двадцять хвилин.
Соковита яловичина і відварений розсипчастий булгур – корисно і неймовірно смачно!

Покроковий рецепт

Підготувати яловичину, нарізану стейками, товщиною близько одного сантиметра. Можна взяти готові стейки.
У каструлю додати вершкове або рослинне масло, засипати булгур і обсмажити протягом декількох хвилин. Після додати 2 склянки води і варити на середньому вогні до повного википання води.

М’ясо викласти на серветку і промокнути, для видалення зайвої вологи.

М’ясо відбити молоточком з двох сторін до товщини не більше одного сантиметра

На кожну з сторін додати пару крапель оливкової олії і розмазати пензликом. Сіль і перець додавати не потрібно!

М’ясо викласти на сковороду з антипригарним покриттям без додавання олії. Обсмажити м’ясо за дві хвилини з кожного боку на сильному вогні, після потримати за дві хвилини на повільному вогні.

Викласти на фольгу тарілку і загорнути в неї м’ясо, залишити «відпочити» на п’ять хвилин. У цей час розтопити вершкове масло і додати в нього сушені кріп і часник.

М’ясо викласти на тарілку, додати сіль і перець на кожну з сторін.
Змастити м’ясо отриманим вершковим маслом. Додати булгур і свіжі овочі. Приємного апетиту!