Стейк зі свинини на кості

Стейк зі свинини на кістці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для цієї страви бажано використовувати свіже м’ясо свинини.

Покроковий рецепт

Добре моєму м’ясо під проточною водою. Можна не багато промокнути паперовим рушником, що б свинина була суха.

Готуємо всі потрібні інгредієнти і приступаємо до готування маринаду. Для цього потрібно змішати всі продукти в одній посудині.

Добре змішуємо м’ясо з приготований маринадом, і ставимо в холодильник на 1 годину. Але я залишила на цілу ніч, так м’ясо відмінно просочиться і буде дуже соковитим.

Включаємо духовку на 200 градусів. Беремо деко, на дно кладемо фольгу, зверху м’ясо. Краї фольги можна не багато підняти, що в процесі готування весь сік залишався на фользі, таким чином м’ясо не буде пересушуватися.

Свинину ставимо в духовку на 1 годину, 200 градусів. Скоринка утворюється якщо не накривати м’ясо фольгою, якщо ви хочете без неї, тоді повністю загорніть м’ясо у фольгу, і воно буде пектися у власному соку. Блюдо відмінно поєднується з картоплею, макаронами або кашами.