Це блюдо підійде як для сімейного вечері, так і для святкового застілля. З 500 гр. фаршу виходить 8 штук.
Покроковий рецепт
Замочуємо батон в молоці. Варимо яйця, остуджуємо.
Чистимо і ріжемо дрібними шматочками цибулю і часник. Обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору, додавши трохи олії.
Змішуємо фарш з размокшим батоном. Солимо, перчимо. Все добре перемішуємо.
З отриманого фаршу робимо круглі плоскі котлетки, робимо в середині кожної невелике поглиблення.
Викладаємо зверху підсмажену цибулю і часник.
Потім терті на тертці варені яйця.
Картоплю чистимо, натираємо на тертці, віджимаємо, трохи солимо і укладаємо зверху.
Останній шар – тертий сир. Якщо фарш не жирний, можна зверху помазати майонезом або сметаною. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 50. Готуємо на помірному вогні.
Готові стожки викладаємо на тарілку, прикрашаємо й подаємо. Приємного апетиту!