Строкатий салат з білокачанної капусти з солодким перцем

Строкатий салат з білокачанної капусти з солодким перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Всі овочі промити, потім почистити, а у солодкого перцю додатково видалити насіння, нашаткувати дуже тонко білокачанну капусту, перекласти її в салатник, злегка пом’яти руками, щоб вона стала більш м’якою. Моркву крупно натерти, півкільцями нарізати червоний салатний цибулю, перекласти ці овочі в салатник до нашаткованої капусти, промити свіжу зелень петрушки, подрібнити її. Нарізати соломкою червоний солодкий перець, викласти його разом із зеленню до інших компонентів, після цього можна приступити до приготування розсолу.

Всі компоненти з другого списку в сотейнику з’єднати, перемішати, потім суміш на помірному вогні довести до кипіння, далі гарячий розсіл перелити в салатник з овочами, перемішати. Поставити приготований капустяний салат години під гніт і залишити на дві години. Після цього прибрати гніт і відправити на добу салат з капусти в холодильну камеру.