Студентська піца

Студентська піца – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування цієї піци вам знадобиться ваша фантазія в підборі начинки) І буквально 40 хвилин вільного часу.

Покроковий рецепт

Піца починається з тіста, його можна приготувати самим або купити. Ми будемо місити тісто в хлібопічці. Для цього нам знадобиться 330 грам теплої води, 5 ст. ложок молока, 3 ст. ложки соняшникової олії, 3 ст. ложки цукру, 1 ч. ложка солі, 530 грамів борошна і зверху сухі дріжджі. Ставимо функцію тісто.

Дістаємо тісто, ділимо на 8 шматочків і розкочуємо. Лист потрібно посипати борошном, що б піца не чіплялася.

Мажемо нашу піцу майонезом і кетчупом.Зверху посипаємо тертим сиром.

Далі ріжемо ковбасу на дрібні кубики і кладемо поверх сиру. (у вас це може бути м’ясо або курка.)

Після цього ми нарізаємо часточками помідор, для соковитості, і відправляємо його до піци. (у вас це можуть бути гриби, перець або огірок. Тут є де розгулятися фантазії.)

Після цього ми посипаємо нашу піцу твердим сиром і відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180 градусів.

Ось наше блюдо і готово приємного апетиту!