Хрусткий хліб і легкість однозначного рецепту підкуповує!
Інгредієнти
хліб – 3 шт. | |
яйце – 3 шт. | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком |
Сподобалися рецепти зі студентського меню? Сьогодні ми будемо готувати сніданок,а саме яєчню! Рецепт до безумства простий ,але я вирішила зробити не просто яєчню, а яєчню в хлібі!
Покроковий рецепт
Ставимо розігріватися сковороду.
Тим часом вирізаємо з шматочків хліба м’якушка, його можна не викидати,досить посипати їх сіллю і зробити сухарі!
Як тільки сковорода розігрілася – викладаємо шматочки хліба і обсмажуємо з одного боку,щоб шматочки подзолотились.
Перевертаємо хліб і всередину ,де був м’якуш, вливаємо яйце,солимо перчимо за смаком, і залишаємо трохи схопитися.
Через хвилини 2 накриваємо кришкою і даємо пропектися зверху хвилини 3-4.
Жовток виходить рідким ,а хліб хрустким! Приємного апетиту!