Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками, можна використовувати не тільки грудку, але і стегно, головне вирізати кістки. Маринуємо м’ясо сіллю,часником і спеціями для м’яса . Накриваємо пакетом і відправляємо на 20 хвилин у холодильник промаринуватися.
Чистимо і нарізаємо картоплю середніми кубиками.
Нарізаємо дрібно цибулю,натираємо на крупній тертці моркву ,додаємо трохи масл і обсмажуємо до рум’яного кольору.
Слідом додаємо томатну пасту, сметану, цукор, сіль, перець і трохи розбавляємо водою і даємо закипіти і трохи загуснути.
Починаємо викладати шари і першим викладаємо м’ясо.
Слідом заливаємо засмажкою.
Вкриваємо картоплею і повторюємо всі верстви знову.
В кінці доливаємо води,але не до країв, 1/4 склянки на горщик буде достатньо. Накриваємо кришкою і відправляємо в розігріту духовку на 1,5 години до готовності картоплі. Через годину можна відкрити кришку і дати підрум’янитися, а також можна натерти сир.
Дістаємо горщики з духовки і подаємо до столу! Приємного апетиту!