Суп гороховий з копченостями

Суп гороховий з копченостями – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Горох висипаємо в каструлю, промиваємо. Додаємо 3 літри води. Коли на поверхні почне утворюватися піна, акуратно прибираємо її помилковою.

Коли вода закипить, зменшуємо вогонь на мінімум. Кладемо в каструлю реберця і накриваємо кришкою. Залишаємо горох з реберцями варитися години на 2.

Ріжемо цибулину

Трьом моркву на крупній тертці.

На сковороду наливаємо олію. Кладемо цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору.


Додаємо моркву, трохи обсмажуємо і заливаємо суміш водою, щоб овочі потушились.

Коли горох розвариться, виймаємо реберця. Робимо вогонь на максимум.

Ріжемо картоплю і кладемо в каструлю.

Звільняємо м’ясо від кісточок і ріжемо на шматочки.

Коли картопля звариться, кладемо в каструлю м’ясо, овочеву засмажку. Додаємо сіль по смаку, перемішуємо. Вимикаємо вогонь і даємо настоятися протягом 15 хвилин.