Горох висипаємо в каструлю, промиваємо. Додаємо 3 літри води. Коли на поверхні почне утворюватися піна, акуратно прибираємо її помилковою.
Коли вода закипить, зменшуємо вогонь на мінімум. Кладемо в каструлю реберця і накриваємо кришкою. Залишаємо горох з реберцями варитися години на 2.
Ріжемо цибулину
Трьом моркву на крупній тертці.
На сковороду наливаємо олію. Кладемо цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо моркву, трохи обсмажуємо і заливаємо суміш водою, щоб овочі потушились.
Коли горох розвариться, виймаємо реберця. Робимо вогонь на максимум.
Ріжемо картоплю і кладемо в каструлю.
Звільняємо м’ясо від кісточок і ріжемо на шматочки.
Коли картопля звариться, кладемо в каструлю м’ясо, овочеву засмажку. Додаємо сіль по смаку, перемішуємо. Вимикаємо вогонь і даємо настоятися протягом 15 хвилин.