Суп курячий з вермішеллю

Суп курячий з вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Простий курячий суп може бути смачним і красивим. Він обов’язково сподобається дітям з поганим апетитом.

Інгредієнти

Картопля – 2 шт
Морква – 1 шт
Помідор – 1 шт
Цибуля – 1 шт
Зелень – 100 гр
Вермішель п’ятихвилинка – 50 гр (букви)
Масло пісне – 1-2 ст. ложки для обсмажування
Курка – 100 гр Курячий бульйон
Сіль – 1 ч. ложка
Лавровий лисп – 1-2 шт
Перець горошком – 2-3 шт

Як приготувати курячий Суп з вермішеллю

Щоб приготувати курячий суп для діток, досить просто включити трохи фантазії.

Покроковий рецепт

Почнемо приготування з бульйону. Відварюємо курку, додавши у воду лавровий лист і перець.

Нарізаємо цибулю (краще дрібними кубиками) і обсмажуємо в невеликій кількості олії.

У цибуля висипаємо моркву, нарізану зірочками (морква проріжте вздовж і вийміть трикутники м’якоті, а потім наріжте кільцями). Моркву обсмажуємо хвилин 10 до напівготовності.

У напівготову морква викладаємо порізаний помідор без шкірки.

Готову курку виймаємо з каструлі і залишаємо студиться. У готовий бульйон висипаємо порізану невеликими прямокутниками картоплю і пассивированные овочі. Варимо 10 хвилин.

Готуємо куряче м’ясо, звільняємо від усіх кісток, ріжемо дуже дрібно. Повертаємо в каструлю.

За п’ять хвилин до готовності в курячий суп додаємо вермішель п’ятихвилинку.

Зелень і сіль в кінці варіння.

Курячий суп готовий. Смачний курячий суп в такому виконанні сподобається кожній дитині.