Суп курячий з вермішеллю

Суп курячий з вермішеллю – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щоб приготувати курячий суп для діток, досить просто включити трохи фантазії.

Покроковий рецепт

Почнемо приготування з бульйону. Відварюємо курку, додавши у воду лавровий лист і перець.

Нарізаємо цибулю (краще дрібними кубиками) і обсмажуємо в невеликій кількості олії.

У цибуля висипаємо моркву, нарізану зірочками (морква проріжте вздовж і вийміть трикутники м’якоті, а потім наріжте кільцями). Моркву обсмажуємо хвилин 10 до напівготовності.

У напівготову морква викладаємо порізаний помідор без шкірки.

Готову курку виймаємо з каструлі і залишаємо студиться. У готовий бульйон висипаємо порізану невеликими прямокутниками картоплю і пассивированные овочі. Варимо 10 хвилин.

Готуємо куряче м’ясо, звільняємо від усіх кісток, ріжемо дуже дрібно. Повертаємо в каструлю.

За п’ять хвилин до готовності в курячий суп додаємо вермішель п’ятихвилинку.

Зелень і сіль в кінці варіння.

Курячий суп готовий. Смачний курячий суп в такому виконанні сподобається кожній дитині.