Це, напевно, один з найбільш простих супів, які ви коли-небудь приготуєте! Буквально всі закидаєте в блендер, додати прянощі і подрібнюєте…
Покроковий рецепт
1. Горох нут треба замочити на ніч і на ранок зварити до повної готовності.
2. У листя капусти обрізати грубі частини.
3. Часник почистити і порізати навпіл.
4. Змішати всі інгредієнти в блендері і подрібнити, поки маса не стане однорідною.
5. За смаком суп посолити, поперчити, додати мед і каррі.
6. Налити суп-пюре в невелику глибоку каструлю і розігріти на середньому вогні, постійно помішуючи (близько 10 хвилин).
7. При подачі в кожну тарілку викласти по жмені гороху. Присипати все свіжомеленим перцем. Приємного апетиту!