Смачний і вишуканий суп,який можна готувати хоч кожен день. Володіє вершковим смаком і ароматом.
Мій чоловік його обожнює.
Готуємо його кожні вихідні.
Покроковий рецепт
Картоплю очистити, помити
Далі картоплю нарізати кубиками і поставити варити. Додати сіль
Якщо хочете, щоб суп вийшов густий, то наріжте частину картоплі дрібними і тонкими кубиками, щоб ця частина картоплі розчинилася
Морква помити, почистити і натерти на крупній тертці
Цибулю почистити і дрібно нарізати
Моркву і цибулю вивалити в сковороду, налити олію і обсмажити до повної готовності
Після того як картопля зварилася, додати в каструлю сир(сир краще брати вершковий, без смаків) і заважати до повного розчинення
Вивалити готову обжарку в каструлю і вимкнути плиту
Додати спеції за смаком
Приємного апетиту!