Суп томатний з кабачками, баклажанами і кукурудзою – легко і просто! Низькокалорійний суп підійде не тільки для обіду, але і для вечері
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Кабачки – 2 шт. | |
Баклажани – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Консервована кукурудза – 1 банку | |
Перетерті помідори – 500 мл |
Овочевий суп на томатному соку з кабачками, баклажани і консервованою кукурудзою – чудовий і легкий варіант не тільки обід, але і вечері. Також підійде вегетаріанцям.
Покроковий рецепт
1. Картопля промити під водою, очистити і нарізати маленькими кубиками. Залити водою і поставити на вогонь. Я завжди спочатку варю картоплю, щоб можна було, коли вода закипить, зібрати пінку. А потім вже кидаю всі інші овочі.
2. Цибулю нарізати маленькими кубиками. Кабачки і баклажани також нарізати кубиками.
3. Болгарський перець нарізати на смужки. Всі овочі кинути у воду, коли зібрана пінка з-під картоплі.
4. Помідори промити, перетерти в кухонному комбайні. Таку заготовку можна робити влітку, коли помідори дешеві і закочувати на зиму в банки, додавши трохи солі і оцту. Тоді ви зможе весь рік готувати різні страви з томатами. Влити перетерті томати в суп.
5. Варити суп до готовності. Коли суп буде готовий, кинути кукурудзу і поварити ще буквально 5 хвилин.