Овочі чудово поєднуються з рибою. Пропонуємо вам цікавий варіант супу, який стане відмінною альтернативою вусі. Для його відтворення вам знадобиться.
тіляпія – 1 тушка;
картопля – 3 штуки;
брокколі – 200 грам;
гострий перець – 1 стручок;
спеції – за смаком;
кінза – 20 грам;
солодкий перець – 2 штуки.
1. Рибу очистіть і випатрайте. Відокремте філе від кістки і вийміть кісточки. У вас повинне вийти два філе. Надішліть їх в каструлю, залийте водою і відправте на вогонь варитися.
2. Солодкий і гострий перець очистіть від насіння і нарубаєте середньо.
3. Картопля очистіть і наріжте кубиками.
4. Готову рибу акуратно вийміть з бульйону і залиште на тарілці.
5. У бульйон викладіть овочі і варіть до закипання. Брокколі розберіть на суцвіття і викладіть в суп. Варіть ще 15 хвилин.
6. Приправте суп спеціями і перебити блендером до однорідності.
7. У тарілку налийте суп, викласти філе риби і гілочки кінзи.