Простий, доступний спосіб, який можна використовувати на всі випадки життя. В тарілці цей супчик виглядає яскраво і святково!

Інгредієнти
| сухі гриби – 50 г білі | |
| вода – 2,5 л | |
| цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
| морква – 1 шт. | |
| часник – 2 зубчики | |
| перець болгарський – 1 шт. | |
| вермішель – 2 ст. л. | |
| зелень – за смаком | |
| сіль – 1 ч. л. | |
| перець чорний мелений – щіпка | |
| трави – за бажанням |
Для приготування грибного супчика, достатньо мати в запасі сухі гриби. Як правило, процесом висушування грибів я займаюся влітку. Моїми фаворитами є білі гриби. Білий гриб не тільки багатий білком, а також має дуже низьку калорійність, так як на 90 відсотків складається з води. Цар грибів не лише чудовий інгредієнт для супів, а також для салатів, запечених страв, соусів. Сьогодні ми приготуємо класичний грибний суп, який ваші домочадці будуть уплітати за обидві щоки.
Покроковий рецепт

В першу чергу необхідно приготувати грибний бульйон. На приготування йде більше години, тому потрібно зварити заздалегідь. У воду покладемо наших лісових красенів, доведемо до кипіння, убавим вогонь і залишимо варитися. Солимо, перчимо бульйон.

Очистимо, помиємо овочі.

Картопля наріжемо гарними рівними кубиками.

Морква і перець наріжемо півкільцями. Ми не будемо смажити овочі, вони будуть варитися. Намагайтеся оформити овочі максимально красиво, від цього залежить підсумковий результат готового страви.

По закінченню години, у готовий бульйон додамо овочі, проваримо близько 20 хвилин.

Кінцевим етапом є додавання вермішелі. Коли картопля готова, саме час засипати вермішель. Засипаємо макарони, вимикаємо плиту, закриваємо кришкою. Даємо настоятися 7-10 хвилин. Посипаємо зеленню і можна розливати ароматний, грибний суп по тарілках. Це найсмачніше рідке блюдо з усіх, які я коли-небудь пробувала. Божественний аромат пахне по всій квартирі. Дієтичне, корисне, бюджетне блюдо залишиться моїм фаворитом назавжди. Харчуйтеся смачно і правильно!
