Немає нічого смачнішого, ніж велика ситна тарілка ароматного овочевого супу під час святкової вечері
Інгредієнти
оливкової олії – 3 столові ложки | |
цибулі-порею, тільки білі і світло-зелені частини, грубо нарізані – 4 | |
часник – 2 зубчики | |
картопля – кілька бульб | |
овочевого бульйону – 1,5 л | |
лаврових листа – 2 | |
свіжого чебрецю – 1 гілочка | |
свіжого розмарину – 1 гілочка | |
лісових горіхів, очищених – 200г | |
солі – 1 чайна ложка | |
меленого білого перцю – за смаком | |
сметани – за бажанням |
Суп з цибулі-порею і картоплі – це таке класичне блюдо, яке важко перемогти, і стане відмінним початком для ваших вечірок! Ця версія також зручно веганські, без глютену і без молочних продуктів!
Покроковий рецепт
Нагріти оливкове масло у великій каструлі, потім додати цибулю-порей, часник і картоплю і обсмажити, періодично помішуючи, протягом 5 хвилин.
Додати лавровий лист, чебрець і розмарин і приправити сіллю і білим перцем. Накрити кришкою.
Доведіть до слабкого кипіння, потім зменшіть вогонь і варіть з напіввідкритою кришкою ще 20 хвилин, або поки овочі не стануть м’якими і готовими.
Тим часом, нагрійте неглибоку сковороду і обсмажте лісові горіхи протягом приблизно 3-5 хвилин, поки вони не підрум’яняться, потім поріжте навпіл і відкладіть до готовності до подачі.
Вийміть лавровий лист, гілочки розмарину і чебрецю, жменя цибулі-порею і картоплю (жменю відкладіть для подачі). Додайте приправу за смаком, додайте сметану (якщо використовуєте).
Потім подрібніть суп з допомогою ручного заглибного блендера до однорідного стану.
Потім подрібніть суп з допомогою ручного заглибного блендера до однорідного стану.
Якщо суп занадто рідкий, варіть на повільному вогні, поки суп не загусне, якщо суп занадто густий, просто додайте трохи бульйону.
Розлийте суп по тарілочках. Потім наріжте дрібно цибулю-порей та картоплю. У кожну тарілочку додайте нарізану цибулю-порей, 3-4 кубики картоплі, фундук і прикрасьте додатково листя розмарину і чебрецю. Приправити білим перцем і подавати до столу.