Щавлевий суп відрізняється від інших своєю кислинкою. Представляємо вам не стандартний підхід до приготування основного блюда. У цьому рецепті поєднуються креветки і курка, а доповнює його курка. Для відтворення блюдо вам знадобиться підготувати наступний набір інгредієнтів:
щавель – пучок;
креветки – 300 грам;
курка – 300 грам;
одна морква і цибулина;
картопля – 3 штуки;
спеції – за смаком.
1. Креветки очистити, а курку наріжте на порції. Надішліть інгредієнти в каструлю і поставте варитися. Креветки будуть готові через 10 хвилин, тому витягніть їх поки отвариваться курка.
2. Картоплю, моркву і цибулину наріжте кубиками і опустіть в суп.
3. Щавель промийте і дрібно нарубаєте. Опустіть його в суп і приправте спеціями. Варіть страву протягом 15-20 хвилин.
4. Вимкніть вогонь і поверніть в каструлю креветки. Через 5 хвилин розлийте страву по тарілках.