Для любителів прянощі в цей полуничний пиріг можна додати різні спеції… кориці і мускатний горіх. Додати спеції додадуть пирога унікальний смак і аромат!
Покроковий рецепт
Духовку розігріти до 180 градусів С.
Змішати в мисці розпушувач, сіль, соду і борошно. Додати вершкове і рослинне масло.
До пухкої маси збиваємо міксером. Додати ваніль. Для любителів прянощі в пиріг ви можете додатково додати кориці і/або мускатний горіх.
Тепер в 3 кроки додати борошно по черзі з йогуртом, перемішуючи. Починати і закінчувати потрібно додаванням борошна. Тісто перемішати лопаткою.
Викласти лопаткою тісто у форму, змащену маргарином. Зверху викласти полуницю і трохи посипати цукром. Випікати полуничний пиріг близько 25-30 хвилин.