Пропонуємо урізноманітнити своє меню смачними варениками, які подаються разом з м’ясним бульйоном. Блюдо виходить ситним і апетитним!
Інгредієнти
Борошно – 2,5 склянки | |
Яйце – 1 шт. | |
Вода – 200 мл | |
Сіль – за смаком | |
Свинина – 450 г м’якоть | |
Цибуля – 1 шт. | |
Перець мелений чорний – за смаком | |
М’ясний бульйон – за смаком | |
Зелень – за смаком |
Для приготування невеликих за розміром супових пельменів замісимо для початку тісто, а потім зробимо начинку з свинини, доповнивши м’ясо цибулею і спеціями. Зліпимо маленькі м’ясні пельмені, відваримо їх і подамо в м’ясному бульйоні разом із зеленню.
Покроковий рецепт
Замісимо тісто із запропонованих інгредієнтів наступним чином: просеем в миску глибше пшеничне борошно, змішаємо її з сіллю. Додамо в борошно яйце, прокип’ячену охолоджену воду, замісимо тісто. Тісто обернем поліетиленовим мішечком і приберемо поки у прохолодне місце. М’якоть свинини пропустимо через м’ясорубку. В одержаний м’ясний фарш додаємо натертий ріпчасту цибулю (можна пропустити цибулю разом з м’ясом через м’ясорубку), присмачити спеціями. Перемішуємо. Начинка для супових пельменів готова.
Тісто для пельменів розкотимо в тонкий пласт. Для зручності шматок тесту рекомендується розділити на менші шматочки.
Використовуючи чарку, вирізаємо з тістяного шару заготовки – кружечки.
На кожну круглу заготовку покласти по половинці чайної ложки м’ясної начинки.
Складаємо заготовки з начинкою навпіл, скріплюємо, з’єднуємо кінці.
Відварюємо пельмені до готовності в присоленной воді.
А подаємо вже супові пельмені, виклавши в супницю і затоку м’ясним бульйоном (можна курячим). Зверху супові пельмені присипаємо посіченою свіжої зеленню.
Приємного всім апетиту!