Супові пельмені зі свинини

Супові пельмені зі свинини – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропонуємо урізноманітнити своє меню смачними варениками, які подаються разом з м’ясним бульйоном. Блюдо виходить ситним і апетитним!

Інгредієнти

Борошно – 2,5 склянки
Яйце – 1 шт.
Вода – 200 мл
Сіль – за смаком
Свинина – 450 г м’якоть
Цибуля – 1 шт.
Перець мелений чорний – за смаком
М’ясний бульйон – за смаком
Зелень – за смаком

Як приготувати Супові пельмені зі свинини

Для приготування невеликих за розміром супових пельменів замісимо для початку тісто, а потім зробимо начинку з свинини, доповнивши м’ясо цибулею і спеціями. Зліпимо маленькі м’ясні пельмені, відваримо їх і подамо в м’ясному бульйоні разом із зеленню.

Покроковий рецепт

Замісимо тісто із запропонованих інгредієнтів наступним чином: просеем в миску глибше пшеничне борошно, змішаємо її з сіллю. Додамо в борошно яйце, прокип’ячену охолоджену воду, замісимо тісто. Тісто обернем поліетиленовим мішечком і приберемо поки у прохолодне місце. М’якоть свинини пропустимо через м’ясорубку. В одержаний м’ясний фарш додаємо натертий ріпчасту цибулю (можна пропустити цибулю разом з м’ясом через м’ясорубку), присмачити спеціями. Перемішуємо. Начинка для супових пельменів готова.

Тісто для пельменів розкотимо в тонкий пласт. Для зручності шматок тесту рекомендується розділити на менші шматочки.

Використовуючи чарку, вирізаємо з тістяного шару заготовки – кружечки.

На кожну круглу заготовку покласти по половинці чайної ложки м’ясної начинки.

Складаємо заготовки з начинкою навпіл, скріплюємо, з’єднуємо кінці.

Відварюємо пельмені до готовності в присоленной воді.

А подаємо вже супові пельмені, виклавши в супницю і затоку м’ясним бульйоном (можна курячим). Зверху супові пельмені присипаємо посіченою свіжої зеленню.

Приємного всім апетиту!