Свинина, тушкована з кабачками, баклажанами, помідорами і перцем (рагу)

Свинина, тушкована з кабачками, баклажанами, помідорами і перцем (рагу) – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промиваємо під проточною водою підходящий шматочок свинини. Нарізаємо м’ясо брусочками, які перекладаємо на сковороду в прогріте рослинне масло. Підсмажуємо м’ясну нарізку близько 7-10 хвилин на середньому вогні, періодично перемішуючи.

Поки свинина нудиться на сковороді, займемося нарізкою овочів. Очищаємо від шкірки кабачок (ми використовували молодий), баклажан. Дані інгредієнти на обробній поверхні нарізаємо у формі півкілець. Перекладаємо подрібнений кабачок і баклажан до м’ясних шматочках на сковороду.

Далі натираємо моркву, цибулю нарізаємо півкільцями. Додаємо їх до решти інгредієнтів на сковороду.

Помідори без шкірки натираємо. Масу виливаємо в сковороду. Солодкий болгарський перець нарізаємо поличками. До інгредієнтів також додаємо подрібнені часникові зубки. Солимо, перчимо за смаком. Перемішуємо.

Тушкуємо свинину з овочами на сковороді до готовності всіх компонентів страви. Можна додати в готову страву посіченою зеленню.

Приємного всім апетиту!