Для початку промиємо під проточною водою шматочок свинини без кістки. На обробній поверхні м’ясо наріжемо невеликими шматочками: можна у формі брусків або кубиків. Розігріваємо рослинне масло і переміщаємо туди нарізку з свинини. Підсмажуємо, перемішуючи.
Тонкою соломкою нарізаємо очищену моркву, цибулю подрібнюємо кубиками. Викладаємо моркву і цибулю до м’яса, продовжуємо мучити спільно.
Очищаємо від насіннєвої коробочки перець. Нарізаємо його смужками. Відправляємо нарізку до решти інгредієнтів.
Поки свинина нудиться з овочами, нашинкуем білокачанну капусту. Викладаємо її в каструлю.
Картопля, очищений і промитий, нарізаємо великими кубиками, які відразу перекладаємо до вмісту каструлі.
Приправляємо компоненти страви сіллю і придатними спеціями. Заливаємо кип’яченою водою.
Тушкуємо свинину з овочами, капустою, картоплею до готовності всіх інгредієнтів. В кінці гасіння викладаємо подрібнену зелень.
Приємного всім апетиту!