Свинина, тушкована з картоплею, болгарським перцем і капустою

Свинина, тушкована з картоплею, болгарським перцем і капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку промиємо під проточною водою шматочок свинини без кістки. На обробній поверхні м’ясо наріжемо невеликими шматочками: можна у формі брусків або кубиків. Розігріваємо рослинне масло і переміщаємо туди нарізку з свинини. Підсмажуємо, перемішуючи.

Тонкою соломкою нарізаємо очищену моркву, цибулю подрібнюємо кубиками. Викладаємо моркву і цибулю до м’яса, продовжуємо мучити спільно.

Очищаємо від насіннєвої коробочки перець. Нарізаємо його смужками. Відправляємо нарізку до решти інгредієнтів.

Поки свинина нудиться з овочами, нашинкуем білокачанну капусту. Викладаємо її в каструлю.

Картопля, очищений і промитий, нарізаємо великими кубиками, які відразу перекладаємо до вмісту каструлі.

Приправляємо компоненти страви сіллю і придатними спеціями. Заливаємо кип’яченою водою.

Тушкуємо свинину з овочами, капустою, картоплею до готовності всіх інгредієнтів. В кінці гасіння викладаємо подрібнену зелень.

Приємного всім апетиту!