Свинина в горщиках

Свинина в горщиках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти і сміливо приступайте до приготування. Свиняче м’ясо підійде, як м’якоть, так і на кістки. Воно прекрасно проварюється.

М’ясо промити і порізати на великі шматки.

Червону моркву порізати на дрібні кубики. А якщо готуєте для гостей, можна порізати квіточками. Блюдо буде виглядати більш естетично.

Ріпчасту цибулю поріжте півкільцями.

У невеликий казан або у глибоку сковороду налити трохи рослинного масла, розігріти і скинути м’ясо. Свинину потрібно злегка обсмажити на середньому вогні.

Поки обсмажується м’ясо, почистіть картоплю і порізати на великі шматки.

Почистіть кілька зубчиків часнику і подрібніть ножем.

Коли все буде підготовлено, візьміть горщики, вниз покладіть шматочки обсмаженого м’яса, покладіть картоплю, моркву, цибулю і часник. За смаком посоліть і поперчіть чорним меленим перцем. Можна додати улюблені приправи, коріандр або насіння зіри. Також можна додати будь-яку свіжу зелень. Закрийте горщики і поставте в заздалегідь розігріту до 200°С духовку і запікайте приблизно 40 хв.

От у нас і вийшло дуже смачне і ароматне блюдо. Готуйте і радуйте своїх рідних, пригощайте друзів. Приємного апетиту!