Свинина з грибами по-домашньому, в духовці

Свинина з грибами по-домашньому, в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо обробити, порізати на рівні не більше 1 см завтовшки шматочки. В окремій мисці змішати гірчицю, сіль, чорний перець і кип’ячену воду. Покласти туди м’ясо і поставити в холодильник на 40 хвилин.


Сир натерти на крупній тертці. Печериці порізати скибочками. Цибуля ріпчаста очистити від лушпиння, нарізати півкільцями.


Духовку розігріти при 180 градусах. Деко змастити олією. Дістати м’ясо з холодильника. Викласти першим шаром м’ясо, зверху цибулю, гриби, сир. Все полити майонезом. І поставити в духовку на 40-50 хвилин. Приємного апетиту!