Свинина з пюре

Свинина з пюре – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Смачне друге блюдо, яке готується не дуже складно, але займає досить часу.

Покроковий рецепт

300 грамів пісної свинини поріжемо на шматочки. Мабуть, це моє улюблене м’ясо, оскільки воно в міру м’яке і досить смачне (хоча жирне).


Візьмемо половинку однієї цибулини, очистимо її від шкірки і тонко поріжемо.

Потім змастимо сковороду маслом і будемо обсмажувати на ній цибулю до тих пір, поки він не придбає золотавий відтінок.

До цибулі висипаємо шматочки грудинки, перемішуємо і смажимо протягом п’яти хвилин. Дуже важливо перемішувати час від часу, щоб нічого не прилипло до сковороді і не підгоріло.

Через п’ять хвилин додаємо чудову приправа «Хмелі – сунелі» і продовжуємо грудинку смажити протягом 5-7 хвилин.


Отже, поки свинина готується, ми почнемо робити пюре.Для цього візьмемо 6-9 картоплин, очистимо їх, поріжемо на шматочки і поставимо варитися на плиту.

Після того, як картопля звариться, зіллємо з каструльки воду і почнемо кип’ятити в окремій чаші півсклянки молока.


Як тільки вона закипить, виллємо його в каструлю з картоплею, додамо приблизно 20 грам вершкового масла, все перемішати і розтолочимо.


Я обожнюю пюре, збите блендером, тому далі збиваємо. Таке пюре точно сподобається дітям, адже воно смачне, і його не треба особливо жувати.

Друге блюдо готове! Сподіваюся, що вам сподобається, і все буде дуже смачно! Приємного апетиту!))