Запечена пряна свинина з картоплею і грибами – смачне і просте блюдо до вашого столу!
Інгредієнти
Морська сіль – за смаком | |
Суміш перців – за смаком | |
Свинина – 450 г | |
Лист лавра – 2 шт. | |
Картопля – 5 шт. | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Соєвий часниковий соус – за смаком | |
Часник – 4 зубчики | |
Печериці – 100 г | |
Гливи – 150 г | |
Рослинне масло – опціонально | |
Спеції для картоплі – за смаком | |
Паприка – за смаком | |
Спеції до м’яса – за смаком | |
Зелена цибуля – за бажанням |
Свинина в паприці і соєвому соусі з картоплею і грибами – це смачну печеню простого приготування, яке ідеально доповнить святкове і повсякденне меню. Відмінний варіант для страви на швидку руку!
Покроковий рецепт
Підготувати інгредієнти для страви – м’ясо вимити і гриби, очистити картоплю і цибулю промити компоненти і обсушити за допомогою паперових рушників.
Щедро натерти м’ясо крупною морською сіллю. Залишити маринуватися на п’ять хвилин.
Натерти свинину сумішшю перців. Можна брати будь-які перці від чорного до пекучого чилі.
Посипати свинину спеціями до м’яса за смаком.
Полити соєвим соусом м’ясо і обваляти в паприці. Нашпигувати лавром.
Зробити надрізи в м’ясі і вкласти в кожен по половинці часникового зубчики. Свинину змастити невеликою кількістю олії.
Очищений картопля нарізати на круглі слайсы. Заправити сіллю і спеціями до картоплі.
Додати рубаний лук і нарізані грибочки. Заправити овоч маслом і перемішати.
Полити овочі з грибами рубаним зеленим луком.
Викласти свинину та картоплю з грибами у форму для запікання. Накрити кришкою і відправити в духовку. Готовність страви буде варіюватися від розрізу м’яса – без розовинки і крові.
Ароматне блюдо готове до подачі!
Приємного апетиту!