Свинина, запечена в соєвому соусі з грибами і картоплею

Запечена пряна свинина з картоплею і грибами – смачне і просте блюдо до вашого столу!

Інгредієнти

Морська сіль – за смаком
Суміш перців – за смаком
Свинина – 450 г
Лист лавра – 2 шт.
Картопля – 5 шт.
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Соєвий часниковий соус – за смаком
Часник – 4 зубчики
Печериці – 100 г
Гливи – 150 г
Рослинне масло – опціонально
Спеції для картоплі – за смаком
Паприка – за смаком
Спеції до м’яса – за смаком
Зелена цибуля – за бажанням

Як приготувати Свинина, запечена в соєвому соусі з грибами і картоплею

Свинина в паприці і соєвому соусі з картоплею і грибами – це смачну печеню простого приготування, яке ідеально доповнить святкове і повсякденне меню. Відмінний варіант для страви на швидку руку!

Покроковий рецепт

Підготувати інгредієнти для страви – м’ясо вимити і гриби, очистити картоплю і цибулю промити компоненти і обсушити за допомогою паперових рушників.

Щедро натерти м’ясо крупною морською сіллю. Залишити маринуватися на п’ять хвилин.

Натерти свинину сумішшю перців. Можна брати будь-які перці від чорного до пекучого чилі.

Посипати свинину спеціями до м’яса за смаком.

Полити соєвим соусом м’ясо і обваляти в паприці. Нашпигувати лавром.

Зробити надрізи в м’ясі і вкласти в кожен по половинці часникового зубчики. Свинину змастити невеликою кількістю олії.

Очищений картопля нарізати на круглі слайсы. Заправити сіллю і спеціями до картоплі.

Додати рубаний лук і нарізані грибочки. Заправити овоч маслом і перемішати.

Полити овочі з грибами рубаним зеленим луком.

Викласти свинину та картоплю з грибами у форму для запікання. Накрити кришкою і відправити в духовку. Готовність страви буде варіюватися від розрізу м’яса – без розовинки і крові.

Дивіться також:  Картопля, запечена в беконі (у фользі)

Ароматне блюдо готове до подачі!

Приємного апетиту!