Свинина, запечена з картоплею під майонезом

Свинина, запечена з картоплею під майонезом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Отже, свинину нарізаємо на довгасті шматочки. Обгортаємо їх харчовою плівкою і на столі за допомогою спеціального молоточка відбиваємо. Підготовлені шматки свинини приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.

Очищаємо моркву і цибулю ріпчасту. Морквину подрібнюємо великою теркою, цибулю нарізаємо півкільцями.

Форму, призначену для запікання, змащуємо рослинним маслом. Викладаємо в один шар спочатку овочеву нарізку з моркви і цибулі.

На неї поміщаємо відбиті шматочки свинини.

Картоплю нарізаємо після очищення кільцями. Викладаємо на м’ясо картопляний шар. Солимо, перчимо до смаку. Форму зі свининою під картопляним шаром накриваємо фольгою і відправляємо в духовку на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів).

Після цього часу дістаємо форму, картопля покриваємо майонезом. Знову повертаємо блюдо в духовку ще на 15 хвилин.

Наша смачна свинина, запечена з картоплею під майонезом готова.

Приємного всім апетиту!