Отже, свинину нарізаємо на довгасті шматочки. Обгортаємо їх харчовою плівкою і на столі за допомогою спеціального молоточка відбиваємо. Підготовлені шматки свинини приправляємо за смаком сіллю і меленим чорним перцем.
Очищаємо моркву і цибулю ріпчасту. Морквину подрібнюємо великою теркою, цибулю нарізаємо півкільцями.
Форму, призначену для запікання, змащуємо рослинним маслом. Викладаємо в один шар спочатку овочеву нарізку з моркви і цибулі.
На неї поміщаємо відбиті шматочки свинини.
Картоплю нарізаємо після очищення кільцями. Викладаємо на м’ясо картопляний шар. Солимо, перчимо до смаку. Форму зі свининою під картопляним шаром накриваємо фольгою і відправляємо в духовку на 30-40 хвилин при температурі 200 градусів).
Після цього часу дістаємо форму, картопля покриваємо майонезом. Знову повертаємо блюдо в духовку ще на 15 хвилин.
Наша смачна свинина, запечена з картоплею під майонезом готова.
Приємного всім апетиту!