М’ясо виходить дуже ароматне і смачне. Просто тане в роті.
Інгредієнти
Свинина (вирізка або частина філе) – 500 гр. | |
Сир твердий – 200 гр. | |
Майонез – 3 столові ложки | |
Цибуля ріпчаста – 1 шт. | |
Часник – 3 зубчики | |
Мариновані огірки – 2 шт. | |
Зелень заморожена – 2-3 столові ложки | |
Чорний кмин – 1 столова ложка | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка | |
Кориця мелена – 1 чайна ложка | |
Гарам масала – 1,5 чайної ложки | |
Масала для м’яса – 1,5 чайної ложки | |
Рослинна олія – 1 столова ложка |
Інгредієнти для приготування свинини легко знайти на будь-якому ринку. Готується легко і швидко.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування запеченої свинини з маринованими огірками.
М’ясо промити, обсушити, порізати на шматочки товщиною близько 1 см. Відбити м’ясо, посолити, посипати чорним меленим перцем і залишити на 15-20 хвилин.
З’єднати корицю, чорний кмин, гарам масалу і масалу для м’яса.
Огірок натерти на крупній тертці.
Сир натерти на крупній тертці.
Змастити форму для запікання олією. Викласти м’ясо.
Цибулю натерти на крупній тертці і викласти на м’ясо.
На цибулю викласти огірки, поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.
До підготовленим спецій додати видавлений через землянку часник, зелень, тертий сир і майонез. Перемішати. Викласти на м’ясо. Поставити в духовку ще на 15 хвилин, збільшити температуру до 220 градусів.
Блюдо готове. Подавати можна з картоплею, рисом або овочами. Приємного апетиту!