Свинина запечена з маринованими огірками

Свинина запечена з маринованими огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо виходить дуже ароматне і смачне. Просто тане в роті.

Інгредієнти

Свинина (вирізка або частина філе) – 500 гр.
Сир твердий – 200 гр.
Майонез – 3 столові ложки
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Мариновані огірки – 2 шт.
Зелень заморожена – 2-3 столові ложки
Чорний кмин – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка
Кориця мелена – 1 чайна ложка
Гарам масала – 1,5 чайної ложки
Масала для м’яса – 1,5 чайної ложки
Рослинна олія – 1 столова ложка

Як приготувати Свинина запечена з маринованими огірками

Інгредієнти для приготування свинини легко знайти на будь-якому ринку. Готується легко і швидко.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування запеченої свинини з маринованими огірками.


М’ясо промити, обсушити, порізати на шматочки товщиною близько 1 см. Відбити м’ясо, посолити, посипати чорним меленим перцем і залишити на 15-20 хвилин.

З’єднати корицю, чорний кмин, гарам масалу і масалу для м’яса.

Огірок натерти на крупній тертці.

Сир натерти на крупній тертці.

Змастити форму для запікання олією. Викласти м’ясо.

Цибулю натерти на крупній тертці і викласти на м’ясо.

На цибулю викласти огірки, поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.




До підготовленим спецій додати видавлений через землянку часник, зелень, тертий сир і майонез. Перемішати. Викласти на м’ясо. Поставити в духовку ще на 15 хвилин, збільшити температуру до 220 градусів.




Блюдо готове. Подавати можна з картоплею, рисом або овочами. Приємного апетиту!