Свиняча рулька

Свиняча рулька – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Свинячу рульку можна приготувати по-різному на святковий стіл. Можна зварити у холодець, закоптити або приготувати рулет. Я сьогодні пропоную простий рецепт на вечерю.

Покроковий рецепт

Готуємо саму рульку: миємо, чистимо, обрізаємо все зайве.

Соєвий соус гранатовий соус, французьку гірчицю і рослинне масло змішуємо, додаємо туди ж улюблені приправи (у мене суміш перців і хмелі-сунелі).

Рульку натираємо сіллю і приготовленим маринадом. Закладаємо в контейнер або миску, накриваємо щоб не обсыхал маринад і залишаємо на 1-1.5 години.

За цей час готую картоплю і цибулю. Іноді я додаю моркву і гриби – за бажанням і настроєм.

Закладаю картоплю і цибулю в чашу мультиварки, підсолюю, трохи перчимо (за бажанням), заливаю 1 склянкою гарячої води або бульйону, додаю лавровий лист.

Рульку кладу зверху картоплі. Щільно закриваю кришку мультиварки. Виставляю таймер на 60 хвилин при закритому клапані. Готувати до закінчення часу приготування. Після звукового сигналу спустити пар і дати відстоятися ще 5 хвилин.

Викладаємо на блюдо і подаємо до столу. Вечеря готова.
Приємного апетиту!