Свиняча вирізка, приготована в мультиварці під травяним соусом

Свиняча вирізка, приготована в мультиварці під травяним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Оригінальне блюдо на кожен день обов’язково доведеться вам за смаком. Свиняча вирізка в трав’яному соусі обов’язково сподобається вашій родині.

Покроковий рецепт

1. Нагрійте оливкову олію в глибокій сковороді на середньому вогні.

2. Приправте свинячу вирізку з усіх боків італійськими спеціями і травами. Розріжте свинину навпіл і покладіть в каструлю. Готуйте протягом шести хвилин.

3. Покладіть свинину в мультиварку. У невеликій мисці перемішайте курячий бульйон, соєвий соус, бальзамічний оцет, коричневий цукор і часник.

4. Полийте свинину соусом і готуйте протягом шести годин.

5. У чашу закиньте петрушку, кріп, налийте оливкова олія, додайте прянощі/спеції, сік лайма чи лимона, подрібніть.

6. Наріжте або поріжте свинину і полийте соусом.