Оригінальне блюдо на кожен день обов’язково доведеться вам за смаком. Свиняча вирізка в трав’яному соусі обов’язково сподобається вашій родині.
Покроковий рецепт
1. Нагрійте оливкову олію в глибокій сковороді на середньому вогні.
2. Приправте свинячу вирізку з усіх боків італійськими спеціями і травами. Розріжте свинину навпіл і покладіть в каструлю. Готуйте протягом шести хвилин.
3. Покладіть свинину в мультиварку. У невеликій мисці перемішайте курячий бульйон, соєвий соус, бальзамічний оцет, коричневий цукор і часник.
4. Полийте свинину соусом і готуйте протягом шести годин.
5. У чашу закиньте петрушку, кріп, налийте оливкова олія, додайте прянощі/спеції, сік лайма чи лимона, подрібніть.
6. Наріжте або поріжте свинину і полийте соусом.