Свиняча вирізка в часниково-гірчичному маринаді

Свиняча вирізка в часниково-гірчичному маринаді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

.

Покроковий рецепт

Інгредієнти.

Приготувати маринад. Змішати в глибокій чашці бальзамічний оцет, 3 столові ложки рослинної олії, столову і зернисту гірчицю, дрібно рубаний часник, сухі трави і сіль.

М’ясо промити, обсушити, покласти в щільний пакет, вилити в нього часниково-гірчичний маринад. Маринад розподілити. По можливості пакета випустити повітря, щільно закрити, поставити в холодильник на 1 годину (можна і більше).

Через годину…розжарити сковороду гриль з 1 столовою ложкою рослинного масла. Викласти на неї вирізку, смажити до рум’яної скоринки з усіх боків.

Потім м’ясо перекласти в вогнетривку форму, поставити запікатися в духовку при температурі 180-190 С на 20-30 хвилин. Перевірити готовність м’яса дуже просто. Якщо проколоти ножем і витікати прозорий сік – м’ясо готове :-), якщо сік рожевий – продовжити запікання, якщо соку немає – на жаль, ви пересушили м’ясо :-(. Подавати м’ясо з вишневим соусом. Рецепт вишневого соусу до м’яса. Надзвичайно смачно! Приємного апетиту!