Підготуйте подрібнені інгредієнти. Огірки можна натерти на тертці. Вирізку нарізати кубиками зі стороною 1 див.
Поставте сковорідку на середній вогонь, налийте масло, розігрійте. Покладіть дрібно нарізану цибулю, обсмажуйте його до тих пір, поки він не стане прозорим. Вийміть цибулю з сковорідки і відкладіть його.
Покладіть на сковорідку м’ясо. Додайте сіль і мелений перець. Зменшіть вогонь трохи вище середнього. Обсмажуйте м’ясо до золотистої скоринки. Утворилася рідина краще злити або випарувати.
Додайте до м’яса солоні огірки, томатну пасту, бульйон і раніше відкладений цибулю. Перемішайте все і доведіть до кипіння.
Зменшіть вогонь до мінімуму, накрийте кришкою і тушкуйте, періодично помішуючи 15 хвилин. Готову страву можна прикрасити зеленню і подавати з будь-яким гарніром.