Святковий картопляний салат із зеленою квасолею і естрагоном

Святковий картопляний салат із зеленою квасолею і естрагоном – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Святковий картопляний салат із зеленою квасолею і естрагоном

Простий і дуже ароматний картопляний салат з томатами і зеленою квасолею до м’ясних страв.

Інгредієнти:

– діжонська гірчиця (три ч. ложки);

– червоний салатний цибуля дрібний (одна штука);

– мелений перець рожевий (одна щіпка);

– стручкова квасоля зелена (340 г);

– бульби картоплі (570 м);

– помідори черрі червоні та жовті (по п’ять штук);

– подрібнений свіжий естрагон (дві ст. ложки);

– білий винний оцет (47 мл);

– кам’яна тонкомолота сіль (за смаком).

До повної готовності відварити очищену картоплю, нарізану тонкими скибочками, як тільки до кінця варіння залишиться п’ять хвилин, додати стручкову квасолю. Продовжити процес варіння овочів ще п’ять хвилин. Паралельно можна готувати заправку, а для цього необхідно у підготовлену піалу викласти діжонську гірчицю, насипати естрагон і рожевий перець, влити винний оцет, перемішати.

Тонкими кільцями нарізати очищену червоний лук, перекласти його в салатник, додати відварені картопляні часточки і стручкову квасолю. Розрізати На половинки помідори, відправити їх в салатник, після цього влити пряну заправку, перемішати картопляний салат і подавати його з м’ясними стравами.