Тарталетки – це прекрасний варіант закуски. Коли потрібно швидко піднести аперитив це блюдо вас виручить.
Інгредієнти
Для тарталеток: | |
мигдальної муки – 2 чашки | |
кокосового масла розм’якшеного – 1/2 чашки до | |
кленового сиропу – 3 столові ложки | |
екстракту мигдалю – 1/2 чайної ложки | |
морської солі – 1/8 чайної ложки | |
Для начинки: | |
авокадо, очищених і без кісточок – 2 стиглих | |
лаймового соку – 3/4 склянки | |
кленового сиропу – 1/3 склянки | |
ванільного екстракту – 1/2 чайної ложки | |
кокосового масла – 1/2 чашки | |
морська сіль – щіпка |
Ви не повірите, з чого зроблені ці маленькі тарталетки! Дуже смачний білковий продукт, із збереженими вітамінами.
*Для тарталеток я використовую форму для мафінів і кексів.
Покроковий рецепт
Додайте всі інгредієнти для тарталеток в миску і перемішайте до утворення липкого кульки.
Візьміть трохи тіста і розподіліть суміш у форму для випічки. Те ж саме виконайте з усім тестом, розмазуючи його по дну і стінкам формочок.
Додайте всі інгредієнти для начинки тарталеток в блендер або кухонний комбайн. Подрібніть до отримання однорідної маси.
Вилийте начинку в формочки з тістом. Використовуючи ніж або шпатель разладьте суміш. Приберіть всі на 30 хвилин у холодильник, а краще на 2 години.
Щоб витягнути тарталетки, проведіть ножем по бортику і вийміть. Подавати тарталетки з мусом, присипавши несолодким тертим кокосом і цедрою лайма.