Тарталетки з начинкою

Тарталетки з начинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ковбасу ріжу на невеликі кубики.

Яйце відварюю, очищаю і ріжу на маленькі кубики. Додаю до ковбаси.

Помідори ріжу на маленькі шматочки. Залишаю їх на 5 хвилин, щоб стік зайвий сік. Завдяки цьому начинка не буде рідкою і не розм’якшить тісто.

Помідори, ковбасу і яйця змішую. Додаю майонез і все акуратно перемішуємо.

Викладаю готову начинку в тарталетки. Приготовану закуску дбайливо розставляю на тарілці, прикрашаю перцем і прибираю в холодильник мінімум на 10 хвилин. Подаю їх до теплого літнього супу.