Телячий стейк, тушкований у вині з овочами

Телячий стейк, тушкований у вині з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Стейк з телятини – це самий ніжний варіант страви з м’яса. Доповнять його смажені овочі і сочня трава.

Інгредієнти

стейк з телятини (яловичини) – 300 грам
червоне вино – 1 склянка
листя салату – 200 грам
солодкий перець – 1 штука
гострий перець – 1 стручок
цибуля – 1 головка
сіль, перець, спеції – за смаком

Як приготувати Телячий стейк, тушкований у вині з овочами

В даному блюді виходить ніжне м’ясо, так як спочатку ми обсмажуємо його на сильному вогні, “запечатуючи” його, не даючи витекти зайвого соку. А потім тушкуємо в червоному вині. Дуже смачно!

Покроковий рецепт

1. Стейк з телятини приправити спеціями і відправити смажитися на сковороді. Спочатку смажимо до рум’яної скоринки, потім зменшуємо вогонь, додаємо червоне вино і доводимо м’ясо до готовності під закритою кришкою.

2. Перець промийте, видаліть насіння і плодоніжку, нарізати соломкою. Цибулю почистіть і наріжте півкільцями. Обсмажте овочі на іншій сковороді на олії. Посоліть овочі за смаком.

3. На блюдо викладіть готовий стейк з телятини.

4. Поруч викладіть листя салату. Якщо необхідно, порвіть руками. Зверху викладіть обсмажені солодкий і гострий перець з цибулею.