Стейк з телятини – це самий ніжний варіант страви з м’яса. Доповнять його смажені овочі і сочня трава.
Інгредієнти
стейк з телятини (яловичини) – 300 грам | |
червоне вино – 1 склянка | |
листя салату – 200 грам | |
солодкий перець – 1 штука | |
гострий перець – 1 стручок | |
цибуля – 1 головка | |
сіль, перець, спеції – за смаком |
В даному блюді виходить ніжне м’ясо, так як спочатку ми обсмажуємо його на сильному вогні, “запечатуючи” його, не даючи витекти зайвого соку. А потім тушкуємо в червоному вині. Дуже смачно!
Покроковий рецепт
1. Стейк з телятини приправити спеціями і відправити смажитися на сковороді. Спочатку смажимо до рум’яної скоринки, потім зменшуємо вогонь, додаємо червоне вино і доводимо м’ясо до готовності під закритою кришкою.
2. Перець промийте, видаліть насіння і плодоніжку, нарізати соломкою. Цибулю почистіть і наріжте півкільцями. Обсмажте овочі на іншій сковороді на олії. Посоліть овочі за смаком.
3. На блюдо викладіть готовий стейк з телятини.
4. Поруч викладіть листя салату. Якщо необхідно, порвіть руками. Зверху викладіть обсмажені солодкий і гострий перець з цибулею.