Теплий картопляний салат зі спаржею, грибами і яйцем

Теплий картопляний салат зі спаржею, грибами і яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дієтичного харчування – це не тільки обмеження, але і правильний раціон. Представляємо вам ситне, смачне і низькокалорійне блюдо з улюблених продуктів.

Покроковий рецепт

1. Відваріть картоплю в мундирі до напівготовності.

2. Гриби наріжте пластинками.

3. Після варіння, поріжте картоплю на четвертинки, заправте вершковим маслом і присипте рубаним кропом. Викладіть на деко картоплю і гриби, і поставте запікатися на 10-15 хвилин до рум’яності.

4. Яйця відварити вкруту. Остудіть, акуратно очистіть.

5. Змішайте в окремій ємності соєвий соус і оливкове масло.

6. Спаржу відваріть в киплячій воді протягом 3 хвилин, а після опустіть в лід, щоб інгредієнт не змінив свій колір.

7. Змішайте всі інгредієнти разом. Яйця розріжте навпіл і акуратно викладіть. За смаком можна посолити і поперчити. Перед подачею не забудьте заправити салат.