Теплий салат з картоплі з грибами

Теплий салат з картоплі з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Раніше я сказала, що картопля запечена, але спочатку я відварюю його, а потім запікаю. Варений, а потім запечена картопля виходить більш м’яким і соковитим, ніж звичайний запечений овоч, навіть коли він цілісний. І якщо картопля молода, я його, звичайно, не чищу.

Поки картопля вариться, я злегка очищаю цибулю-шалот змащую головки оливковою олією, а потім запікаю в духовці при температурі 150 С.

Гриби промиваю, нарізаю і обсмажую на сковорідці з олією. В останню хвилину додаючи подрібнений чебрець.

Поки смажаться гриби я подрібнюю зелень і змішую її з білим винним оцтом і гірчицею. Цей маринад я виливаю в гриби, перемішую. Маринад повинен просочити гриби.

Тепер залишилося злити воду з каструлі з картоплею і засунути овоч в духовку. Смажити недовго, щоб шкурка обсмажилася і зверху стала хрусткою.

З’єднаємо всі. Картоплю, цибулю-шалот, смажені гриби. Додаємо трохи листя капусти (або іншої зелені). Залишкове тепло від картоплі розм’якшить листя. За смаком посолити салат.

Перекладаємо готовий картопляний салат з грибами в красиву миску і подаємо до столу. Приємного апетиту!