Теплий салат з шпинату з креветками і сиром

Теплий салат з шпинату з креветками і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Легке, економічне, але корисне блюдо – теплий салат з шпинату з креветками і сиром

Інгредієнти

шпинат – пучок
королівських креветок – 200 г
сир Тофу – упаковка
часник – 6-8 зубчиків
цибуля – 1, середнього розміру
соєвий соус – 1/4 склянки
оцет – 1/8 склянки
оливкова олія – 2 ст. л.
сіль і перець – за смаком

Як приготувати Теплий салат з шпинату з креветками і сиром

Шпинат є корисним і низькокалорійним. В його листі міститься максимальна кількість білків. Представляємо вашій увазі теплий салат з цього корисного продукту. Доповнять салат з шпинату, ароматні креветки і сир Тофу. У даному рецепті використовується водяний шпинат, але ви можете сміливо брати звичайний.

Покроковий рецепт

На середньому вогні нагріти сковороду і додати олію. Обсмажити часник з цибулею до прозорості.

Закинути до овочів креветки. Змішати всі рідкі інгредієнти. Отриманим соусом залити креветки і тушкувати їх близько 3-х хвилин після закипання.

Додати креветки шпинат тушкуйте ще 2-3 хвилини.

Додати сіль і перець за смаком. Добре перемішайте, щоб ретельно перемішати всі приправи і інгредієнти.

Зніміть з вогню негайно, щоб уникнути переварювання овочів.

Покласти в блюдо і подавати з рисом, приготованим на пару.