Легке, економічне, але корисне блюдо – теплий салат з шпинату з креветками і сиром
Інгредієнти
шпинат – пучок | |
королівських креветок – 200 г | |
сир Тофу – упаковка | |
часник – 6-8 зубчиків | |
цибуля – 1, середнього розміру | |
соєвий соус – 1/4 склянки | |
оцет – 1/8 склянки | |
оливкова олія – 2 ст. л. | |
сіль і перець – за смаком |
Шпинат є корисним і низькокалорійним. В його листі міститься максимальна кількість білків. Представляємо вашій увазі теплий салат з цього корисного продукту. Доповнять салат з шпинату, ароматні креветки і сир Тофу. У даному рецепті використовується водяний шпинат, але ви можете сміливо брати звичайний.
Покроковий рецепт
На середньому вогні нагріти сковороду і додати олію. Обсмажити часник з цибулею до прозорості.
Закинути до овочів креветки. Змішати всі рідкі інгредієнти. Отриманим соусом залити креветки і тушкувати їх близько 3-х хвилин після закипання.
Додати креветки шпинат тушкуйте ще 2-3 хвилини.
Додати сіль і перець за смаком. Добре перемішайте, щоб ретельно перемішати всі приправи і інгредієнти.
Зніміть з вогню негайно, щоб уникнути переварювання овочів.
Покласти в блюдо і подавати з рисом, приготованим на пару.