Склад:
М’якоть телятини – 400 гр.
Журавлина – 50 гр.
Гриби – 150 гр.
Рукола – 150 гр.
Помідори Черрі 100 гр.
Вершкове масло – 100 гр.
Сік половини лимона.
Приготування.
Маринуємо телячу вирізку. Для цього необхідний перець, сіль і оливкове масло.
Поки масло маринується нарізаємо слайсами гриби. Ріжемо на дві частини помідори.
Попередньо нарізані овочі обсмажуємо на сковороді з оливковою олією і соусом для телятини до золотистого кольору.
Після того, як овочі придбали золотистий колір, додаємо соус до телятини і затягуємо це все вершковим маслом.
Овочі готові. Займемося телятиною. Вона вже замаринувалась.
Беремо телятину і обжарившем її на оливковій олії до готовності Medium. Телятина готова.
Беремо м’ясо і нарізаємо його на кілька слайсів і викладаємо їх на блюдо.
Заправляємо салат рукола оливковою олією і викладаємо на тарілку. Для багатства смаку додаємо сік лимона, які не тільки корисний, але і надає свою нотку салату.
Викладаємо салат на блюдо з м’ясом. Трошки підсолюємо і перчимо. Потім на салат викладаємо журавлину, попередньо підготовлену в оливковій олії.
Викладаємо на тарілку обсмажені овочі. Залишилися соусом поливаємо телятину.
Блюдо готове. Бажаємо вам приємного апетиту.