Тістечко брауні

Тістечко брауні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розігріти духовку до 165 градусів. Змастити форму для випічки вершковим маслом.

Розтопити на сковороді вершкове масло,додати шоколад. Постійно помішувати на середньому вогні до повного розчинення шоколаду.

Додати в отриману суміш какао. Ретельно розміщувати.Через 2-3 хвилини зняти з вогню.

Додати в шоколадну суміш цукор і ваніль. Добре розміщувати.

Додати одним за іншим 4 яйця, збити гарненько.

Додати в нашу суміш борошно і половину горіхів (можна також додати шоколадну крихту)

Викласти шоколадну консистенцію в приготовану форму для випікання,додати зверху горішки і (за бажанням) шоколадну крихту.

Випікати тістечка брауні при 165 градусів 45-55 хвилин. Поки верх не затвердіє.

Даємо тістечок брауні охолонути і після цього розрізаємо на шматочки. Приємного апетиту!