Розігріти духовку до 165 градусів. Змастити форму для випічки вершковим маслом.
Розтопити на сковороді вершкове масло,додати шоколад. Постійно помішувати на середньому вогні до повного розчинення шоколаду.
Додати в отриману суміш какао. Ретельно розміщувати.Через 2-3 хвилини зняти з вогню.
Додати в шоколадну суміш цукор і ваніль. Добре розміщувати.
Додати одним за іншим 4 яйця, збити гарненько.
Додати в нашу суміш борошно і половину горіхів (можна також додати шоколадну крихту)
Викласти шоколадну консистенцію в приготовану форму для випікання,додати зверху горішки і (за бажанням) шоколадну крихту.
Випікати тістечка брауні при 165 градусів 45-55 хвилин. Поки верх не затвердіє.
Даємо тістечок брауні охолонути і після цього розрізаємо на шматочки. Приємного апетиту!