Тістечко Жолуді

Тістечко Жолуді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вершкове масло залишити при кімнатній температурі, щоб воно размягчилось.

Покладіть половину орео в кухонний комбайн і подрібнити, поки не отримаєте крихту. Додайте другу половину орео в кухонний комбайн і знову пульсируйте, поки всі печива орео не перетвориться в дрібну крихту.

Розм’якшене масло змішайте крихтами орео. Переконайтеся, що суміш дуже добре перемішана.

Використовуючи столову ложку, зачерпніть суміш орео і сформуйте її у формі жолудя. Я використовувала трохи більше 1 столової ложки на кожен «жолудь». Щоб зробити форму жолудя, скачайте овал, потім трохи затисніть один край, щоб зробити його злегка загостреним.
Покладіть жолуді на деко, покрите вощеним папером і помістіть в морозильну камеру на 1 годину.

Після того, як жолуді стануть твердими, почніть плавити шоколад. Можна додати трохи вершків, перемішати. Я віддаю перевагу готувати 3-5 жолудів за один раз (для занурення). Візьміть заморожений «жолудь» і занурте його в чашку з розтопленим шоколадом. Щоб витягнути «жолудь», використовуйте вилку. Продовжуйте цей процес, поки всі жолуді не будуть опущені. Залиште їх, щоб шоколад затвердів (при кімнатній температурі).

Тепер опустіть верхню частину жолудя в шоколад, потім відразу опустіть цю частину в миску з шоколадними крихтами або рубаними горішками.

Далі потрібно додати «гілочку». Занурте один кінець хлібної палички (соломинки) в шоколад і вставити її в «жолудь», злегка натиснувши. Поверніть жолуді на деко, щоб дозволити соломинкам «закріпитися». Після…подавайте солодкі «жолуді» і насолоджуйтесь! Зберігайте залишки тістечок в контейнері в холодильнику.