Тісто для вареників на кефірі

Тісто для вареників на кефірі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У миску розбиваємо одне куряче яйце.

Збиваємо яйце, скориставшись або звичайною столовою виделкою або вінчиком.

В отриману яєчну масу вливаємо кефір, підсипаємо сіль у зазначеній кількості. На цьому ж етапі слід ввести цукор (для солодких вареників).

В іншу миску (побільше) просіваємо разом з содою борошно. В центрі робимо лунку.

В борошняну лунку вливаємо кефірну суміш. Починаємо перемішувати.

Процес замісу тіста для вареників продовжуємо на столі, припорошенном борошном.

Перед виготовленням вареників рекомендується дати тісту відпочити під тканинним рушником. З такого тіста краще готувати вареники на пару. Приємних вам кулінарних клопоту!