Засипаємо в плашку, підходящу для замісу тіста, цукровий пісок і сіль. Туди ж розбиваємо курячі яйця. Беремо віночок (а ще краще – міксер), щоб введені інгредієнти відразу збити.
В солодку суміш, що у нас вийшла, переливаємо кімнатної температури ряжанку і кидаємо трохи соди.
Перемішуємо продукти в дощечці.
Заздалегідь для замісу млинцевого тесту просіваємо борошно пшеничне, а потім її засипаємо в плашку, відразу вмішуючи в суміш. Тісто на виході повинно вийти однорідним і не містити грудочок.
У тісто, що у нас вийшло, тепер вливаємо тонким струмком кип’ячену воду, відразу перемішуючи тісто.
Залишилося тільки додати в млинцеве тісто на ряжанці маслечка і, перемішавши, можна приступати до випічки млинцем звичайним способом.
З кожної сторони блінок тримаємо на сковороді по хвилинці.
Пригощайтеся все на здоров’я!